Sűrűsorú vetőgépek

Wintersteiger Plotseed S

Könnyű parcella vetőgép, traktorra felszerelt függesztett kivitel.
A traktorra felszerelhető könnyű Wintersteiger Plotseed S vetőgép parcellák pontos vetésére lett kifejlesztve, mezőgazdasági fajtakísérletekhez. A különféle elosztórendszerek lehetővé teszik a vetőmagok parcellákban történő szétosztását több soron keresztül. A moduláris rendszer többféle opciója által egyedi igényeink szerint testre lehet szabni a gépet különböző feladatok ellátására.
 
 
Wintersteiger Plotseed XL
Nehéz parcella vetőgép, traktorra felszerelt függesztett kivitel.
A traktorra felszerelhető nehéz Wintersteiger Plotseed XL vetőgép parcellák pontos vetésére lett kifejlesztve mezőgazdasági fajtakísérletekhez. A különféle elosztórendszerek lehetővé teszik a vetőmagok szétosztását több soron keresztül. A robusztus vázszerkezet lehetővé teszi nehéz csoroszlyák használatát, a többszörös elosztórendszer kombinációját és a vetést legfeljebb 16 sorig. A moduláris rendszer többféle opciója által egyedi igényeink szerint testre szabhatjuk az ültetőgépet különböző feladatok ellátására.
 

 

Wintersteiger Plotseed XXL

Parcella vetőgép direkt vetéshez, traktorra felszerelt függesztett kivitel.
A Wintersteiger Plotseed XXL kifejezetten a kísérleti parcellák direkt vetéséhez lett kifejlesztve. A különféle elosztórendszerek lehetővé teszik a vetőmagok szétosztását több soron keresztül. A különösen erős keret lehetővé teszi nehéz csoroszlyák használatát, kiegészítve a műtrágya kijuttatására alkalmas egységekkel és többféle elosztórendszerrel. A moduláris rendszer sok különböző opciójának segítségével szinte bármilyen használatra alkalmassá tehetjük az ültetőgépet.
 

Wintersteiger Plotseed TC

Önjáró  parcella vetőgép.
A Wintersteiger Plotseed TC precíz önjáró gépnek lett kifejlesztve, a parcellák pontos vetésének elősegítése érdekében. A moduláris felépítés a különböző vetőmag elosztó rendszerekkel és opciókkal lehetővé teszi, hogy testre szabjuk a gépet bármilyen alkalmazásra.