Wintersteiger soronkénti vetőgépek

Wintersteiger Rowseed S

Könnyű traktorra függesztett kivitelű vetőgép.

A Wintersteiger Rowseed S kifejezetten precíziós vetésre lett kifejlesztve, egyetlen tartályból egyedi növények számára. Ezzel támogatja az összehasonlítást az  utódok vonatkozásában.
A különböző elosztási rendszerek lehetővé teszik a magok keveredésmentes kijuttatását a sorokon belül. A moduláris rendszer számos opciójával lehetővé teszi a felhasználó számára a testre szabást a gép számos alkalmazásához.

Wintersteiger Rowseed XL

Nehéz traktorra függesztett kivitelű vetőgép.

A Wintersteiger Rowseed XL kifejezetten precíziós vetésre lett kifejlesztve, egyetlen tartályból egyedi növények számára és ezzel támogatja az összehasonlítást az utódok vonatkozásában.
A robusztus keret  lehetővé teszi a nehéz nyitó csoroszlyák alkalmazását és a többszörös elosztó rendszerek kombinációját. A moduláris rendszer a számos opciójával lehetővé teszi a felhasználó számára a testre szabást a gép számos alkalmazásához.

Wintersteiger Rowseed XXL

Igen nehéz traktorra függesztett  kivitelű vetőgép, direkt vetésre is alkalmas.

A Wintersteiger Rowseed XXL  kifejezetten a minimum vagy direkt  vetésre lett kifejlesztve, egyetlen tartályból egyedi növények számára és ezzel támogatja az összehasonlítást az utódok vonatkozásában.
A különösen robusztus keret lehetővé teszi, a direkt vetéshez használatos nyitó és műtrágya adagoló csoroszlyák alkalmazását, valamint a többszörös elosztó rendszerek kombinációját is. A moduláris rendszer a számos opciójával lehetővé teszi a felhasználó számára a vetőgép testre szabását a legtöbb különböző  alkalmazáshoz.

Wintersteiger Rowseed TC

Önjáró soronkénti vetőgép.

A Wintersteiger Rowseed TC kifejezetten precíziós vetésre lett kifejlesztve, egyetlen tartályból egyedi növények számára és ezzel támogatja az összehasonlítást az utódok vonatkozásában.
A különböző elosztási rendszerek lehetővé teszik a magok keveredésmentes kijuttatását a sorokon belül. A moduláris rendszer a számos opciójával lehetővé teszi a felhasználó számára a testre szabást a gép számos különböző alkalmazásához.

Wintersteiger Rowseed 1R

Kézzel tolt soronkénti vetőgép.

A kis, kézzel tolt Wintersteiger Rowseed 1R egysoros vetőgép alkalmas a vetőmagok sorvetésére, amikor a hosszúság korlátozva van. A vetési mennyiség az elosztón kerül a beállított sorba, a szalaghajtáson és a cellakeréken keresztül.